Qui som

Teifer és una empresa dedicada al transport nacional i internacional de productes químics (sòlids, líquids i gasos liquats) en camions i contenidors cisterna, per carretera, ferrocarril i vaixell. Es tracta d’una empresa familiar especialitzada en el transport i manipulació de productes químics referent en el sector. Teifer compta amb més de 60 anys d’experiència i la incorporació de la tercera generació a l’equip directiu ha suposat una injecció de saba nova, que posiciona l’empresa en una situació òptima per afrontar els nous reptes de creixement i expansió de mercats. A més, compta amb un equip professional compromès amb la missió i objectius de l’empresa.


La nostra flota

Per a desenvolupar el nostre servei de forma òptima comptem amb una flota especialitzada de vehicles i cisternes que són la garantia del nostre èxit.


145 Iso-contenidors per a productes químics
4 Toros porta-contenidors
94 Cisternes per a productes químics
2 Pales carregadores de rodes
90 Tractores
72 Plataformes porta-contenidors

Comunicacions i Tecnologia


Pioners en el moment de la seva instal·lació, Teifer va incorporar l’any 2004 el seu primer sistema de geolocalització i gestió de flotes per a disposar de tota la informació relativa als serveis a temps real.

Així mateix, un potent sistema informàtic d’última generació dotat amb un software desenvolupat a la mesura de les nostres necessitats i que ens permet gestionar amb eficàcia els processos i, d’una forma especial, el transport de les mercaderies dels nostres clients amb la màxima garantia de qualitat i seguretat.

Bases


Lleida

Polígono Industrial El Segre
Parcela 509
25191 Lleida
España

info@teifer.com
t: +34 973 20 30 009
f: +34 973 20 55 03

Vilafranca

Polígono Industrial Sant Pere Molanta
C/ Sant Miquel d’Olèrdola, 8-14
08799 Sant Pere de Molanta (Olèrdola)
Barcelona – España

lavadero@teifer.com
t: +34 93 818 14 96
f: +34 93 818 11 61

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!