Transport per Carretera

Amb més de 60 anys d’experiència en el transport per carretera, Teifer ofereix un servei competitiu i de màxima qualitat en un mercat de vital importància com és la indústria química. Es tracta d’un servei atent i personalitzat, adaptat a les necessitats dels nostres clients; responem a les seves comandes de forma ràpida i professional, complint dates d’entrega, horaris i altres requisits establerts pel client


  • CISTERNES
  • VEHICLES ESPECIALS

Som experts en el transport per carretera de productes químics en cisternes.

Disposem d’una àmplia gamma de cisternes que ens permeten transportar una gran varietat de productes conforme a les necessitats i exigències dels nostres clients. Volem destacar les cisternes destinades al transport d’àcid fluorhídric, clorur de vinil monòmer, acetaldehid, aigua oxigenada, òleum, àcid nítric concentrat (en acer URANUS), dissolvents, resines i les cisternes revestides interiorment amb elastòmers d’alta inèrcia química, per al transport de productes que ataquen a l’acer inoxidable.

Tots els nostres vehicles són sotmesos periòdicament a rigorosos controls per garantir al màxim la qualitat, la seguretat i el respecte per al medi ambient. Disposem d’un banc de proves propi, que permet efectuar en tot moment la verificació i manteniment dels diferents equips que incorporen les cisternes.

Com són les nostres cisternes

  • Poden ser monocubes i multicubes
  • Dotades de compressor o bomba per a la seva descàrrega autònoma
  • Preparades per a ser carregades i descarregades sense emissió de gasos a la atmosfera

Serveis addicionals

  • Cisternes amb comptador de litres per a la distribució de productes en petites quantitats
  • Cisternes per al transport de més d’un producte a la vegada
  • Cisternes per a fer de dipòsit fix temporal a casa dels nostres clients

Teifer posseeix vehicles especials per a resoldre operatives crítiques relacionades amb el transport de les mercaderies dels seus clients amb recursos propis. Així doncs, disposem de màquines per a manipular contenidors i pales carregadores entre d’altres, gràcies a les quals podem garantir el servei als nostres clients, oferint solucions de logística integrada.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!